Pays – Eladó Domain Nevek és Vállalkozási Ötletek
Eladó domain: hazy.hu
A domain ára: vételi ajánlatra vár

A „hazy” általában a sörkészítés világában használt kifejezés, különösen a New England India Pale Ale, röviden NEIPA sörkategóriában. A NEIPA sörök jellegzetessége a homályos, ködös megjelenés és az intenzív, gyümölcsös ízek. Ennek megfelelően a „hazy” sörök iránti érdeklődés leginkább azokra a sörfogyasztókra összpontosul, akik értékelik a friss, intenzív ízprofilokat és a modern sörfőzési technikákat.

A HAZY.HU lehet a speciális sörfőzetek webáruháza, ahol az egyedi és különleges New England IPA kínálat a meghatározó. A Hazy.hu domain rövid, könnyen megjegyezhető, egyben kifejezi az itt megtalálható sörök jellegét. A ködös, homályos, hazy sörök rajongói számára rögtön érthető, hogy itt a számukra készült kínálatot találják.

A homályos, felsőerjesztésű (ALE) sörök népszerűsége folyamatosan növekszik, így a Hazy.hu egyedülálló lehetőséget kínál a piac megcélzására.

A hazy típusú sörök célközönsége általában a következők:

Craft Sör Rajongók – akik élvezik a különféle sörfajtákat, különösen a kézműves sörfőzdék által készített innovatív és kísérletező söröket.

NEIPA Rajongók – akik kifejezetten érdeklődnek a NEIPA stílus iránt és szeretik a homályos, gyümölcsös, kifinomult söröket.

Sörkóstolók és Kreatív Sörkedvelők – akik élvezik az új és különleges sörkülönlegességeket és nyitottak új, izgalmas ízvilágú sörök kipróbálására.

Fiatal Felnőttek és Trendkövetők – A hazy sörök a fiatalabb generációk körében is népszerűek, akik gyakran követik a sörkészítési trendeket és értékelik a sörfőzéssel kapcsolatos újításokat.

Hazy.hu – kifejező név, speciális szortiment, egyedi lehetőség.